Δραστηριότητα

Η Private Brands A.E. είναι μια ελληνική εταιρία marketing που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλής αξίας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η Private Brands λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Γαλλικής εταιρίας Kapa Reynolds S.A.

Με γνώμονα την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και τα επίπεδα τιμών που πρέπει να κυμαίνονται τα προϊόντα Private Labels καταφέρνει να προσφέρει την καλύτερη αναλογία ποιότητας / τιμής στους πελάτες της. Με σκοπό τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της κάθε κατηγορίας, η Private Brands καταφέρνει να δημιουργήσει το κατάλληλο προϊοντικό μίγμα, προσαρμοσμένο στην φιλοσοφία και στρατηγική των πελατών της.

Σκοπός και μέρος της φιλοσοφίας της Private Brands αποτελεί η έγκαιρη αναγνώριση των αναγκών των πελατών της, η αναζήτηση των τάσεων των διεθνών αγορών και των καινοτομικών τεχνολογιών, ούτως ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Εξειδικευμένοι στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και πρώτης τιμής

Ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους μας είναι η γαλλική εταιρία Kapa Reynolds που προμηθεύει με private labels μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες του λιανεμπορίου στην Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία.

Συνεργαζόμαστε με παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης και Ασίας ελεγμένων από την αδελφή εταιρία Kapa Reynolds για τις ποιοτικές προδιαγραφές και τις παραγωγικές δυνατότητες.

Έχουμε σταθερή συνεργασία εδώ και 15 χρόνια με μεγάλες αλυσίδες Super Markets της Ελληνικής αγοράς διαθέτοντας πρωτοποριακά προϊόντα και πλήρεις σειρές προϊόντων πολλαπλών παραγωγών ανά τον κόσμο.

Διαθέτουμε εμπειρία σε θέματα εμπορικά και marketing, υλικών συσκευασίας / παραγωγής και logistics, προσανατολισμένων στον χώρο των Private Labels.