Μέτοχοι / Στελέχη

Γιώργος Μάντικας, Διευθύνων Σύμβουλος

Με σπουδές έντονα προσανατολισμένες στο χώρο του marketing, ο Γιώργος Μάντικας έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) και μέτοχος της εταιρίας Spray Pack, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής αεροζόλ και υγρών για τρίτους (facon) στην Ν.Α. Ευρώπη. Έχει μεγάλη εξειδίκευση και σπάνια εμπειρία σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, οικιακής χρήσης καθώς και προϊόντα D.I.Y. σε μορφή ιδιωτικής ετικέτας. Οι γνώσεις του επεκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα το οποίο αρχίζει από τη δημιουργία PL προϊόντων ενταγμένων σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing και καταλήγει εμπειρία σχετικά με την επιλογή υλικών συσκευασίας και χημικών συνθέσεων.

Kapa Reynolds S.A., μέτοχος

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Private Brands συμμετέχει η γαλλική εταιρεία Kapa Reynolds, η οποία προμηθεύει με private labels μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου στην Γαλλία, το Βέλγιο, την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και φυσικά την Ελλάδα. Εταιρία με εμπειρία 25 χρόνων στον Ευρωπαϊκό χώρο των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με έδρα το Παρίσι. Εξειδικευμένη στον χώρο των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας προμηθεύει μεγάλες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου σε παγκόσμιο επίπεδο. Διακινεί 40 εκατομμύρια τεμάχια (2,500 containers το χρόνο) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Προμηθεύεται από 14 χώρες (3 ηπείρους) και εξάγει σε 16 χώρες.

Ηλίας Μπλάνας, μέτοχος και υπεύθυνος Client Service και Logistics

Βασικό στέλεχος της εταιρίας με μεγάλη εμπειρία πωλήσεων και merchandising. Υπήρξε στέλεχος σε εταιρίες διανομών προϊόντων για αλυσίδες supermarkets αλλά και σε άλλα κανάλια διανομών καταναλωτικών προϊόντων - μη τροφίμων. Υπεύθυνος της καλής λειτουργίας και ομαλής ροής των προϊόντων από τον παραγωγό στις αλυσίδες οργανωμένου λιανεμπορίου που συνεργαζόμαστε.

Αγγελική Νεστορίδου, μέτοχος και μέλος Δ.Σ.

Στέλεχος του Δικηγορικού Γραφείου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, με μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση σε υποθέσεις του Ελληνικού και Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και του Maryland Bar Association, Η.Π.Α., διαθέτει ένα σπάνιο συνδυασμό γνώσεων πολύτιμων για την Private Brands.

Ιωάννα Ζώρζου, Marketing Manager

Στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου και ειδικά των προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας σε όλο το φάσμα του FMCG. Οι γνώσεις της, τόσο στη δημιουργία πετυχημένων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας όσο και στις οργανωμένες αγορές είναι αναγνωρισμένες και έχουν στεφθεί με επιτυχίες. Υπεύθυνη για τη διαχείριση των μεγάλων λογαριασμών της εταιρίας καθώς και για τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συνεργασιών.